DE ACTUALITATE

Chinezii din Corabia s-au mutat în Teleorman

Chinezii din Corabia, care au venit din zona de focar, s-au mutat în Teleorman, doar cel din Slatina a rămas să fie monitorizat zilnic de DSP Olt, anunță reprezentanții instituției. Potrivit DSP Olt, cei doi chinezi ce locuiau în Corabia s-au mutat recent în orașul Roșiori de Vede, aceștia fiind monitorizați în continuare de DSP Teleorman.

Conform unui comunicat de presă al DSP Olt, medicii din secția de boli transmisibile a DSP Olt monitorizează clinic persoanele intrate în Olt din zona de focar cu noul coronavirus, China.

În data de 1 februarie 2020, trei persoane de naționalitate chineză s-au întors în România, județul Olt, prin Aeroportul Otopeni. O persoană a avut destinația Slatina, alte două Corabia.

Pe 3 februarie 2020, persoanele de naționalitate chineză, cu rezidență chineză, au părăsit adresa de domiciliu din Corabia și s-au mutat în județul Teleorman, localitatea Roșiori de Vede. DSP Olt a notificat imediat DSP Teleorman pentru preluarea în monitorizare a celor două persoane.

În concluzie, pe teritoriul județului Olt a rămas în monitorizare o singură persoana, rezidentă în Slatina, care nu prezintă semne clinice de boală, se arată în comunicatul citat.

%d blogeri au apreciat: