Connect with us

National

City Insurance – retragerea autorizaţiei de funcţionare, publicată în Monitorul Oficial

Published

on

Decizia privind retragerea autorizaţiei de funcţionare a societăţii de asigurare-reasigurare City Insurance, constatarea stării de insolvenţă şi promovarea cererii, privind deschiderea procedurii falimentului împotriva acesteia, a fost publicată, astăzi, în Monitorul Oficial.

În termen de 30 de zile de la data publicării deciziei, City Insurance are obligaţia predării, la Fondul de garantare a asiguraţilor, a evidenţei contractelor de asigurare în vigoare, la data retragerii autorizaţiei de funcţionare a societăţii, a evidenţei complete a dosarelor de daună, precum şi a evidenţelor tehnico-operative şi contabile, aferente acestor contracte şi dosare, în vederea publicării listei potenţialilor creditori de asigurări, beneficiari ai sumelor cuvenite de la Fondul de garantare a asiguraţilor.

City Insurance S.A. este principalul asigurător românesc, cu o cotă de piaţă de 17%. A fost înfiinţată în anul 1998, cu sediul central în Bucureşti. Societatea are 400 de angajaţi şi 42 de birouri şi filiale, oferind o gamă largă de asigurări generale.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: