Connect with us

Regional

Colegiul Economic „Gheorghe Chițu” din Craiova găzduiește Concursul Județean de Teatru: „Să ne cunoaștem prin teatru

Published

on

greyscale photo of masks on a stick

Colegiul Economic „Gheorghe Chițu” din Craiova se pregătește să devină gazda unui eveniment captivant pentru iubitorii de artă dramatică din întregul județ: Concursul Județean de Teatru „Să ne cunoaștem prin teatru”.

Programat să aibă loc în data de 19 aprilie, acest concurs reprezintă o oportunitate deosebită pentru tinerii talentați și pasionați de arta dramatică să-și demonstreze abilitățile și să împărtășească bucuria teatrului cu întreaga comunitate.

Evenimentul promite să ofere o incursiune fascinantă în lumea teatrului, descoperind și apreciind diversitatea talentului artistic din județ. Este un prilej deosebit pentru participanți să se exprime și să își pună în valoare creativitatea în fața unei audiențe receptive.

Prin organizarea acestui concurs, Colegiul Economic „Gheorghe Chițu” reconfirmă angajamentul său față de promovarea culturii și educației artistice în rândul tinerilor.

Cu detalii prof. Dorina Mănescu, membru în echipa de coordonare:

Este un eveniment așteptat cu entuziasm, care va aduce împreună pasionați de teatru și spectatori dornici să descopere noi talente și să se bucure de spectacole deosebite.

A consemnat Cătălin Glăvan, Radio Oltenia Craiova

Sursă foto: arhivă – pexels.com