Connect with us

Regional

Colegiul Național „Carol I” din Craiova și-a premiat olimpicii

Published

on

Colegiul Național „Carol I” din Craiova împlinește, anul acesta, 198 de ani de existență. Astăzi, la Filarmonica Oltenia, a avut loc o festivitate de premiere a olimpicilor, eveniment la care au luat parte elevi, părinți și cadre didactice, dar și membri marcanți ai comunității. Unitatea de învățământ a sărbătorit performanțele extraordinare ale elevilor la olimpiadele naționale, județene și interjudețene, din acest an școlar. Dănuț Mic, directorul Colegiului Național „Carol I” Craiova:

Elevii Colegiul Național „Carol I” din Craiova au obținut peste 170 de premii și mențiuni, doar la olimpiadele desfășurate în acest an școlar. Dintre acestea, 25 au fost la etapele naționale ale olimpiadelor. De asemenea, la Olimpiada Sportului Școlar, elevii au mai cucerit 128 de premii și 25 mențiuni în fazele județene și interjudețene. Pentru performanța de care au dat dovada, tinerii au fost recompensați și au primit ropote de aplauze și felicitări din partea celor prezenți la evenimentul festiv.

Tot astăzi, printre numeroasele momente artistice, pregătite de elevi, a avut loc și un moment simbolic de predare a cheii liceului, pus în scenă de cei din clasele terminale:

Text și foto:  Claudiu Vasile.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON