Connect with us

National

Concert caritabil Vunk

Fundația PACT organizează astazi evenimentul „De la Sud la Suflet” dedicat comunităților mici din sudul țării.

Published

on

Astazi, 13 octombrie 2016, de la 18.30, la 10 ani de activitate, Fundația PACT organizează evenimentul „De la Sud la Suflet” dedicat comunităților mici din sudul țării.

Trei ore despre implicare și schimbări cu resurse limitate, 100 de invitați din mediul urban, lideri din business și din sectorul administrației publice, 20 de lideri locali din Găujani (Giurgiu), Valea Corbului (Argeș), Vizurești (Dâmbovița), Corbeni (Argeș), Lupșa de Jos (Mehedinți), Frâncești (Vâlcea).

Trupa VUNK va susține un concert pro-bono pentru a încuraja investiția în dezvoltarea comunităților mici din sudul României.

Evenimentul „De la Sud la Suflet” spune povestea celor cu inițiativă din comunitățile mici, care produc schimbare la ei acasă, pune în valoare inițiativele locale și aduce împreună oameni și meșteșuguri, tradiții uitate și viziune pentru creștere. Ne dorim ca oamenii, tradițiile și inițiativele din sud sa ajungă la sufletul liderilor din București, care mențin vii valorile satului românesc și să sprijine spiritul antreprenorial în rural.

Evenimentul include și o licitație, iar cu banii strânși, echipa PACT va sprijini în 2017 alte 10 comunități mici din sud să schimbe România de jos în sus.

 

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: