Connect with us

Regional

Concursuri pentru funcţiile de decan la UCB

Candidaturile se vor depune în perioada 8-10 ianuarie 2018

Published

on

 

Senatul Universității „Constantin Brâncuşi” a aprobat calendarul pentru desfăşurarea concursurilor pentru funcţiile de decan, dar şi pentru cele de director la nivelul structurilor departamentale.

Cei interesaţi să ocupe funcţiile vor putea depune candidaturile în perioada 8-10 ianuarie 2018. În perioada 11-20 ianuarie vor trebui să obţină avizul consiliilor facultăţilor sau al Senatului. Concursul se va desfăşura în data de 12 februarie şi în aceeaşi zi vor fi comunicate şi rezultate. Validarea noilor decani va avea loc în şedinţa Senatului programată pentru data de 22 februarie.

Universitatea „Constantin Brâncuşi” a propus Ministerului Educaţiei ca în anul universitar 2018-2019 să funcţioneze cu patru facultăţi. Mai exact, Facultatea de Știinţe Tehnice, Medicale şi Comportamentale se va rupe în două, rezultând Facultatea de Inginerie şi Facultatea de Știinţe Medicale şi Comportamentale. Astfel, pentru funcţiile de decan vor fi organizate din nou concursuri, acestea urmând să aibă loc cel mai probabil în vara anului viitor. Facultatea de Știinţe Economice şi Facultatea de Știinţe ale Educaţiei, Drept şi Administraţie Publică rămân neschimbate.