Connect with us

Regional

Continuă distribuirea alimentelor de la Uniunea Europeană

Până la sfârşitul lunii ianuarie

Published

on

Beneficiarii slătineni ai pachetelor cu alimente gratuite oferite de Uniunea Europeană în cadrul Programului Operațional „Ajutorarea persoanelor defavorizate” sunt așteptați să intre în posesia lor până la sfârșitul lunii ianuarie, transmite Primăria Slatina.

Pachetele cu alimente se pot ridica din acelaşi punct de distribuţie, respectiv cantina fostului Colegiu Tehnic „Ion Mincu”. 

Până marți, 31 ianuarie, toate persoanele ce au fost trecute pe listele iniţiale – fie că au ridicat sau nu cutiile cu alimente în cadrul etapelor anterioare de distribuire, sunt aşteptate să se prezinte pentru a intra în posesia a două cutii cu produse alimentare (8,8 kg/cutie) la cantina Colegiului Tehnic „Ion Mincu” de pe strada Drăgăneşti, nr. 25. Programul orar de distribuire este de luni până joi, între orele 08.00-16.00 şi, respectiv vineri, între orele 08.00-14.00.

Distribuirea alimentelor se face în ordinea prezentării beneficiarilor la centrul de distribuţie, până la epuizarea stocului existent.

O cutie conţine făină albă – 1 kg, mălai – 2 kg, paste făinoase – 400 g, ulei – 2 l, zahăr – 1 kg, conservă carne vită – o cutie de 300 g, conservă pateu de ficat de porc – o cutie de 200 g, orez – 1 kg, conservă de pastă de tomate – o cutie de 400 g, fasole boabe – o pungă de 500 g. 

Pentru persoanele netransportabile, Direcţia Protecţie şi Asistenţă Socială Slatina va asigura livrarea pachetelor cu alimente la domiciliul acestora, la sesizarea unui membru al familiei sau a unei terţe persoane.

%d