Connect with us

Evenimente

Continuă Târgul de Carte GAUDEAMUS Radio România (audio)

La Craiova continuă Târgul de Carte GAUDEAMUS Radio România, care şi-a deschis ieri porţile în foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu”

Published

on

La Craiova continuă Târgul de Carte GAUDEAMUS Radio România, care şi-a deschis ieri porţile în foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu”. Printre evenimentele zilei se numără etapa zonală a Concursului Naţional de Lectură „Mircea Nedelciu” şi premierea „Invitaţilor de nota 10: Olimpicii României”. De asemenea, vor avea loc dezbateri, lansări şi prezentări de carte. Redactorul Radio România Craiova, Silviu Marancea, a stat de vorbă cu reprezentanţii câtorva edituri participante şi a aflat cu ce speranţe au venit aceştia la Târgul Gaudeamus:

Accesul publicului la Târgul de Carte Gaudeamus de la Craiova este gratuit, iar programul de vizitare este între orele 10 şi 18 – până sâmbătă, respectiv până la ora 14 – duminică, ultima zi a evenimentului.

ULTIMA ORĂ

National8 ore ago

Muzeul Cărții și Exilului Românesc îl sărbătorește pe data de 23 aprilie pe artistul plastic Victor Cupșa, ce dă numele unei colecții aflate in patrimoniul muzeului.

Regional11 ore ago

Asociația Energia Inteligentă organizează „Zilele Prevenirii Dezastrelor” în Craiova

Asociația Energia Inteligentă aduce în atenția comunității din Craiova un eveniment deosebit: „Zilele Prevenirii Dezastrelor”, desfășurat în perioada 23-25 aprilie...

Regional11 ore ago

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București este co-organizator în Festivalul Internațional Shakespeare 2024, ediția a XIV-a (16 – 26 mai)

La 30 de ani de la prima ediție a Festivalului Internațional Shakespeare care aduce la Craiova cele mai mari nume...

Regional12 ore ago

Proiect ”Generație fără bariere – Suntem altfel” – Anul European al Tineretului

Miercuri, 24 aprilie,  începând cu ora 14.00, în Sala de Spectacole – Casa de Cultură a Studenților Craiova, va avea...

Regional12 ore ago

Craiova: Punct de sacrificare a mieilor în Piaţa Chiriac

SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL va continua şi în acest an tradiţia amenajării în Piaţa Chiriac a unui punct...

Regional12 ore ago

Vâlcea: Budești va avea aerodrom și heliport

Localitatea Budești din județul Vâlcea se pregătește să își extindă orizonturile cu un proiect ambițios de construire a unui aerodrom...

National17 ore ago

Vizită regală în județul Mehedinți

În perioada 23-25 aprilie 2024, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu vor efectua o vizită...

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON