Connect with us

Regional

Copilăria în Culori: Ziua Emoțiilor și Râsetelor

Published

on

Asociația Dincolo de azi – DA organizează  vineri, 31 mai 2024, începând cu ora 14:30, la Restaurant Debarcader din Parcul Nicolae Romanescu din Craiova, evenimentul „Copilăria în Culori: Ziua Emoțiilor și Râsetelor”

În spiritul celebrării zilei de 1 iunie, acest eveniment este dedicat copiilor din Secția de Oncopediatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Craiova și copiilor aflați în asistența maternală și în centrele de plasament ale DGASPC Dolj.

Scopul nostru este de a le oferi o zi plină de bucurie și emoții pozitive copiilor care trec prin momente dificile și care merită toată dragostea și susținerea noastră. Suntem profund conștienți de lupta grea pe care acești copii o duc în fiecare zi. Dorim să le aducem un zâmbet pe chip, să le amintim că nu sunt singuri și că există o comunitate puternică care îi susține.

Peste o sută de copii vor avea parte de un eveniment plin de surprize și momente magice, menit să le aducă amintiri frumoase. Ziua Copilului înseamnă emoție și bucurie iar copiii pentru care copilăria a devenit un câmp de luptă au nevoie de noi, de energie pozitivă, de atenție și iubire.

Cu detalii Georgiana Băiașu, președintele Asociației „Dincolo de Azi”

Un interviu realizat de Mirela Dobre

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON