Connect with us

Sport

Coronavirus la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova ar mai avea un meci de jucat din acest sezon

Published

on

Un nou caz de coronavirus la Universitatea Craiova. Într-un comunicat postat pe Facebook, gruparea din Banie a anunțat că un membru din staff are COVID-19 și că este asimptomatic. Conform unor surse din cadrul clubului  este vorba despre antrenorul italian, Cristiano Bergodi .  Acesta urmează să fie  internat azi într-un spital din Craiova, așa cum prevede procedura, caz in care nu va putea fi prezent la reunirea echipei, programată luni, 10 august, şi nici în prima perioadă a pregătirii. În comunicatul clubului Universitatea Craiova se mai precizează că rezultatele jucătorilor au fost toate negative.

Este al patrulea caz de COVID-19 de la Craiova, după Lucian Pretorian, team manager, Gheorghe Ciurea, antrenor secund, și Cornel Blejan, preparator fizic. 

Universitatea Craiova ar mai avea un meci de jucat din acest sezon, restanța cu Astra.  LPF urmează să primească azi rezultatele testelor COVID-19 de la formatia giurgiuveana și, înainte să apară cazul de coronavirus de la Craiova, avea de gând să programeze meciul mâine.

%d blogeri au apreciat: