Connect with us

Info Trafic

Cozi de camioane in Vama Giurgiu

Transportatorii de mărfuri aşteaptă de mai bine de 12 ore la vamă din cauza restricţiilor impuse pentru reparaţiile la Podul Prieteniei!

Published

on

             Transportatorii de mărfuri care intră în ţară pe la punctul de trecere a frontierei de la Giurgiu – Ruse aşteaptă de mai bine de 12 ore la vamă din cauza restricţiilor impuse pentru reparaţiile la Podul Prieteniei, dar şi a sistemului de plată a taxei de pod – exclusiv cu cardul pentru camioane. Din cauza aglomeraţiei, sistemul s-a blocat şi s-au format cozi pe mai mulţi kilometri, după cum ne-a declarat Iosif Cociş, unul dintre transportatori:

De asemenea, transportatorii care fac curse internaţionale sunt obligaţi să-şi modifice programul de circulaţie pentru că la sfârşitul săptămânii, în România vor fi restricţii pe Valea Oltului pentru zilele libere de Paşti, iar în Ungaria pentru ziua de 1 Mai.

Pe podul Prieteniei Giurgiu-Ruse astăzi se asfaltează ultimul tronson de 300 de metri, urmând ca restricţiile să fie ridicate până mâine seară, dar semafoarele vor fi remontate la sfârşitul săptămânii viitoare pentru că lucrările de reparaţii mai durează aproximativ o lună.