Connect with us

Regional

Craiova afla astazi daca intra in finala pentru Capitala a Culturii

Astazi se dau rezultatele reuniunii de preselecție a celor 14 orașe candidate.

Published

on

Echipa de prezentare a programului „Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021“ a susținut in aceasta saptamana la Biblioteca Națională a României, proiectul de candidatură a Municipiului Craiova, în prezența unui juriu format din 12 experți.

Din delegația Craiovei au făcut parte: primarul Municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, președintele și directorul executiv al Asociației „Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021“ (ACCEC 2021), Lucian Dindirică, vicepreședintele și directorul artistic al ACCEC 2021, Vlad Drăgulescu, directorul de relații internaționale al ACCEC 2021, Esra Nilgun Mirze, consultant al ACCEC 2021, Prof. Jan de Maere, directorul de marketing al ACCEC 2021, Marina Andronache, managerul Operei Române Craiova, Antoniu Zamfir, șeful departamentului de calitate al companiei Softronic, Cristian Prundeanu, și poeta de etnie romă Izabela Tiberiade.

Ședința de audiere a durat 90 de minute, timpul alocat fiind împărțit în două secțiuni.

Rezultatele reuniunii de preselecție a celor 14 orașe candidate la titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021, desfășurată în perioada 7-10 decembrie 2015, vor fi anunțate public astazi,11 decembrie 2015, la București.

Membrii echipei de susținere a candidaturii și-au exprimat optimismul și speranța că Municipiul Craiova se va regăsi pe lista scurtă a orașelor care vor accede în următoarea etapă, listă care va fi stabilită de către juriul de experți.

 

 

 

 

Sursa: gds.ro

%d blogeri au apreciat: