Connect with us

Evenimente

Craiova: astazi este inaugurat Targul de Craciun!

Pentru prima dată, în acest an, Târgul de Crăciun din Craiova se va deschide pe 25 noiembrie și va fi închis în data de 7 ianuarie 2018.

Published

on

De vineri, 25 noiembrie 2017, craiovenii se pot bucura de evenimentele pregătite de Primăria Craiova pentru Gala Sărbătorilor de Iarnă 2017: spectacole, expoziții cu vânzare de produse specifice Crăciunului, patinoar și Orășelul copiilor, din dorința ca locuitorii Craiovei să petreacă împreună cele mai frumoase sărbători de peste an. Acțiunile pregătite de autoritățile locale craiovenilor vor avea loc, în acest an, atât în Piața „Mihai Viteazu”, unde sunt amplasate Târgul de Crăciun, patinoarul și scena, cât și pe esplanada Teatrului Național „Marin Sorescu”, unde va fi montat Orășelul copiilor.

Spectacolul de inaugurare a Galei Sărbătorilor de Iarnă 2017 și aprinderea oficială a luminițelor de Crăciun sunt programate vineri, 25 noiembrie, în Piața „Mihai Viteazu”, începând cu ora 18.00, când artiștii Casual Band, Raoul, Dinu Iancu Sălăjanu și Corina Chiriac vor deschide seria evenimentelor de iarnă din centrul Craiovei.

Concertele și spectacolele inițiate de Primăria Craiova, cu sprijinul partenerilor, vor continua în Piața „Mihai Viteazu”, în zilele de 2, 8, 9, 15, 16 și 21 decembrie 2017, între orele 18.00 — 20.00. Pe scena special amenajată, vor fi prezenți copiii și artiștii de la Palatul Copiilor din Craiova, de la Opera Română Craiova, Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”, Casa de Cultură a Studenților, Filarmonica „Oltenia” Craiova, Liceul de Artă „Marin Sorescu”, Seminarul Teologic, Colegiul Național „Carol I”, Casa de Cultură „Traian Demetrescu”, dar și Rafaela, folkiștii din Generația Folk (coordonați de Mădălina Amon), precum și tinerii soliști de la Școala de Muzică „Dan Șincai”.

Vineri, 1 decembrie 2017, scena din Piața „Mihai Viteazu” este rezervată artiștilor invitați în cadrul Festivalului Internațional „Adrian Păunescu”.

 

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: