Connect with us

Sport

Craiova este pe locul 5 in Liga Nationala de handbal feminin

Handbalistele din Bănie vor juca, în premieră, în sezonul viitor în Cupa Challenge

Published

on

Craiova este pe locul 5 in Liga Națională de handbal feminin după ce a reușit să învingă aseară în cel de-al treilea meci echipa Dunărea Brăila, cu scorul de 26-23 (14-6). SCM Craiova s-a impus cu scorul general de 2-1. Handbalistele din Bănie vor juca, în premieră, în sezonul viitor în Cupa Challenge, după ce au ocupat locul trei în Cupa României.

Aflat la final de contract, antrenorul echipei SCM Craiova, Aurelian Roșca a declarat:

Jucătoarele echipei din Bănie, antrenate de Aurelian Roșca și Gheorghe Sbora au început în forță și au condus în prima repriză și la o diferență de 8-9 goluri, iar adversarele au marcat primul gol în poarta Craiovei  în minutul 15.

Una dintre cele mai bune jucătoare a meciului de aseara, alături de portariță Ionica Munteanu, care a fost din nou în mare formă, a fost și Bianca Tiron, care la capătul jocului a vorbit despre această performanță istorică, locul cinci în Liga Națională de handbal feminin:

SCM Craiova va avea in sezonul viitor doua echipe angrenate în Cupele Europene, directorul clubului Marius Barcan a declarat ca deja se caută soluțiii, atât pentru posturile de antrenori dar și pentru conturarea loturilor: