Connect with us

Evenimente

Craiova în scenariu roșu (audio)

Craiova intră din aceasta noapte în scenariul roşu Covid, cu o rată de infectare de 3,17 la mie

Published

on

Craiova intră din aceasta noapte în scenariul roşu Covid, cu o rată de infectare de 3,17 la mie. Depăşirea acestui prag impune obligativitatea prezentării certificatului verde, care să ateste vaccinarea, testarea sau trecerea prin boală în ultimele 180 de zile, pentru acces în baruri, restaurante, la cinema şi competiţii sportive, dar şi la evenimente private, cu limită de participanţi. Purtatorul de cuvant al Prefecturii Dolj, Anca Ocheanu, despre noile restrictii:

Prefectura Dolj a anuntat astazi 253 de noi infectari cu virusul Sars Cov 2 din peste o mie 400 de teste efectuate. 39 de persoane sunt internate in sectiile ATI din judet si sunt active 77 de focare. In ceea ce priveste incidenta cazurilor, in judetul Dolj sunt 11 localitati care au rata peste 3 la mia de locuitori. Anca Ocheanu:

Si în Olt, crește numărul localităților care se confruntă cu îmbolnăviri de coronavirus. Dacă ieri erau cazuri de coronavirus în 82 de localități, azi, 85 de zone au cazuri active de COVID. Cea mai mare rată a incidenței rămâne, în Deveselu, aproape 6 cazuri la mia de locuitori, urmată de Milcov, Studina, Traian, Corbu, Fărcașele și Obârșia. Purtatorul de cuvant al Prefecturii Olt, Andreea Asan, despre incidenta cazurilor si restrictiile de la nivelul judetului:

A consemnat Daniela Diaconu.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: