Connect with us

Evenimente

?Craiova Multicultural Day?

Published

on

Asociatia Interculturala Romano-Coreeana (AIRC), Asociatia  GlobalHelp  prin Centrul de Informare pentru Straini Craiova (CIS) si Universitatea din Craiova, in colaborare cu Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Dolj, organizeaza pe 11 octombrie, in holul central al Universitatii din Craiova a doua editie a Zilei multiculturalitatii, ?Craiova Multicultural Day?.

Dupa cum ne-a declarat Liana Tataranu, General Manager AIRC, daca la prima editie au participat 3 tari, venimentul din acest an reuneste reprezentanti din 18 tari, de pe tot globul, nu doar din Uniunea Europeana. In cadrul Craiova Multicultural Day, fiecare tara participanta are amenajat un stand de prezentare cu obiecte si produse traditionale si expozitie de fotografii. Totodata, organizatorii au pregatit si un program artistic cu dansuri si muzica din diverse state. Intregul program se va desfasura in intervalul 11-17.00.

In acelasi timp,  Asociatia Interculturala Romano-Coreeana (AIRC) ii invita pe craioveni sa sarbatoreasca Hangul Day ? Ziua alfabetului coreean, ocazie cu care toti cei prezenti vor putea exersa caligrafia coreeana.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON