Connect with us

Regional

Craiova. Percheziții în Fața Luncii

S-au tras focuri de armă

Published

on

În cursul zilei de marți, 10 martie, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au organizat 5 percheziții domiciliare, în Craiova, în zona Fața Luncii, la imobile folosite de 3 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și uzul de armă fără drept.

2 tineri de 18 și 19 ani, din Craiova, au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiști.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției 3 Poliție Craiova a rezultat faptul că, în noaptea de 8/9 februarie a.c., trei bărbați de 18 și 19 ani, din Craiova, ar fi blocat cu o mașină, un autoturism condus prin localitate de un bărbat de 37 de ani, din Calopăr.

Aceștia ar fi coborât apoi din mașină având asupra lor obiecte contondente și un pistol, pe care l-ar fi utilizat, trăgând 2 focuri de armă.

La percheziții, polițiștii au găsit un pistol din categoria armelor neletale, un pistol tip airsoft, un spray iritant lacrimogen, precum și mai multe obiecte contondente.

De asemenea, 2 tineri care ar fi participat la comiterea faptei din noaptea de 8/9 februarie a.c., au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, cercetările fiind continuate pentru depistarea celei de-a treia persoane.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, față de cei doi tineri.La percheziții au participat și polițiști din cadrul secțiilor 4 și 6 Craiova, Serviciul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciul Criminalistic, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON