DE ACTUALITATE

Craiova. Persoane căutate de polițiști

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un bărbat de 34 de ani cu privire la faptul că, în cursul acestei zilei, soţia sa, Popescu Maria Cerasela, de 24 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul comun din Craiova, împreună cu fiica lor minoră, Popescu Sofia Mihaela Oana, în vârstă de 1 an şi 5 luni, fără să mai revină.

La momentul plecării Popescu Maria Cerasela purta o geacă de culoare roz, iar în picioare avea pantofi sport albi, având aplicate ținte negre.

De asemenea, fiica sa, Popescu Sofia Mihaela Oana era îmbrăcată cu o geacă albă cu imprimeu floral.

Semnalmente: Popescu Maria Cerasela – înălțime de aproximativ 1,55 – 1,60 m, greutate 60 kg, păr brunet, tuns scurt, ochi căprui, față rotundă, nas drept, buze subțiri, iar ca semne particulare are degetul mic de la mâna dreaptă amputat de la jumatate, precum si o cicatrice ca urmare a unei operaţii de cezariană;

Popescu Sofia Mihaela Ioana – înălțime aproximativ 0,70 m, greutate 13 kg, păr șaten, tuns scurt, față rotundă, ochi căprui, nas drept, buze subțiri, fara alte semne particulare.

Persoanele care deţin informaţii utile sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

%d blogeri au apreciat: