Connect with us

Regional

Craiova: Polițiștii au reținut șase bărbați implicați în scandalul din club

Published

on

woman wearing black long sleeved shirt dancing with smoke

Scandalul de sâmbătă dimineață dintr-un club din Craiova, unde două persoane au fost bătute crunt nu a rămăs fără urmări.

Oamenii legii au identificat opt persoane implicate în altercația în care doi craioveni au fost răniți grav. Șase dintre acestea au fost reținute seara trecută, pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, vor fi propuse luarea unor măsuri preventive. Cel mai probabil acestea vor fi arestate preventiv pentru 30 de zile. Reprezentanții localului unde a avut loc bătaia au declarat că agenții de pază au încercat să aplaneze conflictul de la acel moment, însă fără succes. Bătaia s-a mutat pe stradă, în fața clubului. Conflictul ar fi pornit din cauza unor dedicații.

Ramona Turculeanu – administratorul clubului.

Cele două victime au avut nevoie de îngrijiri medicale. Acestea au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Craiova cu multiple fracturi. Iată ce declarau reprezentanții unității medicale despre starea de sănătate a celor două persoane bătute.

Crisitina Geormăneanu – purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova.

Polițiștii au fost sesizați prin apel 112, despre cele întâmplate, în jurul orei 05:31. Aceștia au întocmit un dosar penal, iar seara trecută au reținut 6 dintre cei 8 bărbați implicați în scandal. În acest moment, sunt audiați alți doi bărbați, urmând a fi propuse măsuri în consecință. În local se aflau și doi polițiști, care au fost audiați în calitate de martori și care au furnizat informații ce au dus la identificarea autorilor.

Cu detalii despre dosar – Cristian Grigorescu– purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj

A consemnat redactor RROC – Claudiu Vasile