Connect with us

CULTURAL

Craiova: Premieră, pe scena Teatrului pentru copii și tineret Colibri

Published

on

Teatrul pentru copii și tineret ColibriCraiova prezintă, sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 18.00, spectacolul în premieră ”Elefănțelul curios“, după Rudyard Kipling, scenariul și regia: Geo Balint, scenografia: Tünde Tomos, muzica și versurile: Marin Fagu, cu actorii: Oana Stancu, Geo Dinescu, Robert Iovan, Adriana Ioncu, Daniel Mirea, Alla Cebotari, Marin Fagu, Ionica Dobrescu, Cosmin Dolea.

Spectacolul „Elefănțelul curios“ este o poveste amuzantă, educativă, exotică, deci foarte atractivă, o metodă artistică de descoperire și cunoaștere a caracterelor, a limitelor, un drum inițiatic al vieții.

Duminică, 5 noiembrie, de la ora 11.00, este programat spectacolul de teatru interactiv ”Povestea celor trei purceluși“, de și cu Geo Dinescu și Marin Fagu, pictură Iulia Goanță, desen afiș Ioana și Andrei Popescu.

„Povestea celor trei purceluși“ este un pretext pentru a-i învăța pe cei mici, într-o manieră dinamică și amuzantă, să fie harnici, ordonați, să mănânce sănătos, să fie prietenoși cu natura.

Până pe 30 noiembrie, în Sala Studio a Teatrului Colibri, este deschisă expoziția ”Grădina cu povești“, timp în care se derulează și campania ”Du povestea mai departe“campanie de colectare cărți, jucării și rechizite, pentru a fi dăruite copiilor defavorizați, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Aceasta se desfășoară în parteneriat cu Cornul Abundenței și Asociația „Bucurie pentru viață“. Donații se pot face în foyerul teatrului, până la 15 decembrie 2023, de luni până sâmbătă.