Connect with us

Regional

Craiova: Reţinuţi pentru trafic de droguri

Published

on

Ieri dimineață, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T din Craiova au efectuat trei percheziții pentru destructurarea unei grupări infracționale organizate specializate în trafic de droguri.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova au efectuat trei percheziții în municipiul Craiova, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

De la locuințele membrilor grupării infracționale au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 58 de pliculețe ce conțin substanțe psihoactive, 7 telefoane mobile, 1.200 de lei și 300 de euro.

Polițiștii au condus pentru audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, 8 persoane.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. La acțiune au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

 Aseară, în baza probatoriului administrat de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv au fost introduse două personae, un bărbat şi o femeie, membrii ai grupării, fiind reţinuţi pentru 24 de ore. Cei doi urmează să fie prezentaţi, astăzi, magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
    De asemenea, un alt membru al grupării a fost pus sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.
sursa:gds.ro