Connect with us

Regional

Craiova, un oraș de basm. Spectacol oferit de Gașca Zurli, de 1 Decembrie

Published

on

Spectacol de excepție pentru copii, la Craiova, de Ziua Națională a României.  Miercuri, 1 Decembrie, ora 18.00, Gașca Zurli va urca pe scena din Centrul Vechi – Piața Frații Buzești, în cadrul evenimentelor din seria „Lumi Magice”.

Grupul muzical a postat, deja, un mesaj pe Facebook, prin care anunță evenimentul de la Craiova: „Vă dăm întâlnire în târgul de Crăciun. Să vă îmbrăcați bine! Pupici cu sclipici!”, au spus cei de la Gașca Zurli.

Săptămâna va continua, la Craiova, cu spectacole de muzică de Crăciun, colinde și evenimente pentru cei mici:

Vineri, 3 decembrie, de la ora18.30, la Casa de Cultură Traian Demetrescu, va avea loc un concert susținut de DODO – „Unconventional Christmas”. Sâmbătă, 4 decembrie, ora 18.00, Ansamblul Folcloric Maria Tănase va susține un spectacol – Obiceiuri de iarnă, Atelierele de Folclor, iar, de la ora 19.00, Opera Română Craiova pregătește un concert coral de colinde. Duminică, 5 decembrie, ora 18.00,  Teatrul pentru Copii și Tineret Colibri oferă publicului craiovean spectacolul ”Iarna cu povești”.

Copiii pot vizita și atelierul lui Moș Crăciun, se pot da în carusel sau pe patinoarul din Piața Mihai Viteazul. Rămân deschise căsuțele pictate, unde se găsesc preparate tradiționale, decorațiuni, deserturi, bijuterii și obiecte românești.

Evenimentele din seria „Lumi magice”, oferite de Primăria Municipiului, își propun să transforme Craiova într-un oraș de basm. Vor fi activități în toate zilele de vineri, sâmbătă și duminică, atât la scena principală din Centrul Vechi, între orele 18.00-20.00, cât și în Piața Mihai Viteazul sau pe esplanada Teatrului Național Marin Sorescu. Purtarea măștii este obligatorie, iar, în zona scenei din Centrul Vechi – Piața Frații Buzești, este nevoie de certificat verde.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: