Connect with us

Evenimente

Craiova:Irina Rimes și Opera Română Craiova deschid sezonul sărbătorilor de iarnă cu un eveniment extraordinar

Published

on

Promenada se îmbracă de sărbătoare și invită craiovenii, sâmbătă, 18 noiembrie, începând cu ora 17.00, să se bucure de o seară memorabilă, la evenimentul muzical extraordinar, susținut de artista Irina Rimes și de Opera Română Craiova. Seara va culmina cu momentul magic, în care se vor aprinde luminile decorațiunilor de iarnă.

Spectacolul va începe cu momente muzicale, interpretate de soliștii Renata Vari, David Baños și Ioan Cherata, alături de Orchestra Operei Române Craiova, sub bagheta dirijorului Dumitru Cârciumaru, continuând cu invitata specială a serii, Irina Rimes, care va interpreta atât piese în acompaniamentul muzicienilor Operei Române Craiova, cât și propriul repertoriu.

Unul dintre artiștii emblematici ai industriei muzicale din România, Irina Rimes și-a pus amprenta asupra publicului și topurilor radio și TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube. „Despre el”, „Cosmos”, „Pastila” și „ACASĂ” sunt cele patru albume compuse de Irina, care includ hituri precum „Visele”, „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Iubirea noastră mută”, „Bandana”, „Bolnavi amândoi”, „Nu ştii tu să fii bărbat”. Internațional, Irina Rimes s-a remarcat cu piese precum „Your Love”, cu Cris Cab, „Laisse tomber les filles” și „Changer”.

Evenimentul face parte din ediția a XVIII-a a Festivalului Internațional „Elena Teodorini” și va avea loc sâmbătă, 18 noiembrie, începând cu ora 17.00, în parcarea centrului comercial. Festivalul organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova, este un eveniment cultural de notorietate, care aduce, la fiecare ediție, pe scenele de spectacol din Craiova și nu numai, soliști de referință în arta lirică, producții naționale și internaționale și titluri de operă în primă audiție.

Accesul la concert este gratuit.

În data de 18 noiembrie 2023, în intervalul orar 15.00-20.00, traficul va fi restricționat pe Bulevardul Râului, pe sensul de mers Brestei – Calea Severinului, din intersecția Calea Severinului, până la primul sens giratoriu. Astfel, accesul în parcarea centrului comercial Promenada, se va putea face atât prin strada Brestei, cât și prin Calea Severinului, iar ieșirea doar prin strada Brestei.