Connect with us

Regional

Craiova:Mircea Geoană a lansat cartea „Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO”

Published

on

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, se află la Craiova unde lansează o carte scrisă recent, sub titlul „Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO”.

Cartea Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO” își propune să ofere perspective asupra României în contextul vremurilor actuale.

Sensul cărții este, trăim un astfel de moment în care se schimbă lumea atât de profund, atât de violent, România are o valoare strategică imensă. Cred că a venit clipa să avem și la noi investiții, să renască industria de apărare a țării, că se cheltuiesc atât de mulți bani. Alții o fac. Apropo de avioane Craiova, știu de câte ori am vizitat și tot am sperat că se va întâmpla ceva acolo. Acum este momentul să mai încercăm o dată. Ăsta este nivelul de ambiție pentru poporul nostru, pentru oltenii mei, pentru a putea să profităm, să mergem mai departe. Sper să o citiți cu plăcere și să găsiți și alte pasaje interesante în afară de scara mică pentru un avion atât de mare” a declarat Mircea Geoană.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Proiectul România 2030 România Renaște și Editura Litera.

A consemnat Cătălin Glăvan, Radio Oltenia Craiova.

Sursă foto: Cătălin Glăvan, Radio Oltenia Craiova.

Galerie foto: