Connect with us

International

Crește numărul de infectări cu Covid-19

Published

on

Foarte multe cazuri de infectare au fost raportate pe glob în evoluția pandemiei de COVID 19. Un bilanț centralizat de jurnaliștii agenției France Presse indicã 400 de mii de cazuri noi într-o singurã zi. În Europa, dar și în Statele Unite și Canada, numãrul cazurilor confirmate a crescut foarte mult în ultima sãptãmânã, ceea ce aratã cã autoritãțile au pus accentul pe testarea populației, în acest al doilea val al pandemiei.
În Italia, care în primãvarã a fost epicentrul pandemiei, peste 10 mii de oameni s-au contaminat în ultimele 24 de ore, la peste 150 de mii de teste moleculare efectuate.

Elena Postelnicu, Radio România:

Restricțiile s-au înãsprit în țãrile lumii, de la purtarea mãștii, chiar și în spații deschise, pânã la închiderea restaurantelor și a barurilor. Este încurajatã și munca la domiciliu, astfel încât sã fie evitatã aglomerația. Franța a reinstaurat starea de urgențã pentru douã luni în regiunea Parisului și în opt metropole. Și Statele Unite, prima țarã afectatã în privința numãrului de îmbolnãviri, au înregistrat cifre record – 70 de mii de contaminãri în 24 de ore.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: