Connect with us

National

Criminalul Meszaros Zsombor, care a evadat în București, a fost prins

Published

on

Temutul criminal Meszaros Zsombor, care a reușit să fugă dintr-o dubă aflată în fața unei clinici medicale din sectorul 2 al Capitalei, a fost prins.

Individul, care a evadat marți, în jurul orei 15:00, a fost capturat, miercuri, în Oradea, județul Bihor.

„La data 10 aprilie a.c., în jurul orei 04.50, pe strada Ogorului din municipiul Oradea, județul Bihor, polițiștii Biroului de Ordine Publică și cei ai Biroului Rutier Oradea din cadrul Poliției Municipiului Oradea, împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat un bărbat de 33 de ani, din județul Satu Mare, urmărit național”, a transmis IPJ Bihor.

La depistarea criminalului și-a adus aportul un cetățean, „care l-a recunoscut pe individ după semnalmentele prezentate în mass-media și a apelat S.N.U.A.U. 112, oferind indicii utile, care au fost exploatate cu eficiență de polițiștii din Bihor, bărbatul fiind identificat și prins la scurt timp”, a precizat sursa citată.

Poliția din Bihor îi mulțumește pe această cale cetățeanului, pentru spiritul civic demonstrat.

Meszaros Zsombor fusese încarcerat în cadrul Penitenciarului București Rahova, iar marți, în timp ce se afla sub escortă, la o clinică din București, în vederea unui consult medical, a deschis ușa ambulanței, care se afla staționată în apropierea clinicii și a fugit.

În prezent, criminalul se află în custodia polițiștilor din Bihor, urmând a fi încarcerat în Penitenciarul Oradea.

Sursa: StirilePROTV