Connect with us

Sport

CS U Craiova e pe 2!

La 3 puncte de lider

Published

on

CS U Craiova a câştigat un meci spectaculos la Braşov, 3-2 cu Sepsi, şi s-a apropiat la doar trei puncte de CFR Cluj.  

A doua partidă a etapei cu numărul 11 a început sub dominarea echipei lui Mangia, iar imaginaţia lui Mitriţă şi capacitatea puştiului Burlacu de a finaliza dintr-o situaţie bună au modificat pentru prima dată tabela, în minutul 19. Oltenii au continuat să domine jocul, dar ratările lui Gustavo i-au ţinut în meci pe covăsneni, care au răspuns în minutul 60, prin Hadnagy. La opt minute distanţă, Bancu a căzut ca secerat în careu după o intrare imprudentă a lui Burlacu, Marius Avram a arătat penalty, iar Gustavo şi-a luat revanşa şi şi-a readus echipa în avantaj. Peste doar 120 de secunde, însă, Patrick Petre a inventat o pasă superbă pentru Astafei, iar mijlocaşul a restabilit egalitatea.

În minutul 80, Bancu a primit o pasă excelentă de la Mateiu, a şutat puternic de la 16 metri, iar execuţia sa l-a lăsat fără reacţie pe Fejer şi a adus trei puncte importante în Bănie.

CS U Craiova ajunge la şase victorii în primele 11 etape, face 22 de puncte şi urcă, din nou, pe locul al doilea, la trei puncte în spatele CFR-ului. Sepsi rămâne cu zece puncte, pe locul al 11-lea.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: prosport.ro

%d blogeri au apreciat: