Connect with us

Sport

CS U Craiova – FC Voluntari (avancronică)

Vineri, ora 20.30

Published

on

O singură înfrângere a suferit CS U Craiova în ultimele opt meciuri jucate pe teren propriu, în rest are trei victorii şi patru rezultate de egalitate.

Doar un succes au bifat ilfovenii în deplasare în acest sezon, 3-0 cu Sepsi, interval în care au mai înregistrat două remize albe şi au pierdut trei partide.

CS U Craiova şi FC Voluntari s-au mai întâlnit de șase ori în Liga 1, de cinci ori s-au impus craiovenii, iar un joc s-a încheiat cu victoria ilfovenilor.

– 28 august 2015, prima dispută oficială: FC Voluntari – CS U Craiova 1-2. Băluţă a deschis scorul la finalul primului sfert din partea secundă, Voduţ a egalat din pasa lui Iorga, apoi Vătăjelu a stabilit rezultatul final (min. 87), după o acţiune personală.

– Cea de a doua întâlnire a fost cea din 13 decembrie 2015, de pe Extensiv şi s-a încheiat cu victoria ilfovenilor, scor 2-1, marcatori Bancu, respectiv Adrian Bălan şi Daniel Pancu.

– Cea mai mare diferenţă de scor s-a consemnat în ultima întâlnire directă din campionat, pe 4 februarie 2017, CS U Craiova – FC Voluntari 5-0, goluri înscrise de Rocha, Bancu, Băluţă – dublă şi Ivan.

Cele două s-au mai confruntat şi în semifinalele Cupei României 2016-2017, atunci când ilfovenii s-au impus cu 1-0 la general şi au ajuns în finala competiţiei.

Mediile de vârstă ale celor două loturi: CS U Craiova – 24 ani şi 8 luni; FC Voluntari – 26 ani şi o lună.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: lpf.ro