Connect with us

Evenimente

CS U Craiova – FCSB, in aceasta seara de la ora 20:45

Craiova și FCSB sunt la egalitate, cu câte 32 de puncte.

Published

on

Derby-ul etapei a 16-a din Liga 1 se joacă la Severin, acolo unde CS U Craiova va primi vizita FCSB, de la ora 20:45. Meciul trebuia să se dispute inițial pe noul stadion din Bănie, dar recepția noii arene nu a putut fi încheiată până la ora meciului.

„La fix 50 de ani de la inaugurarea Centralului din 1967, Universitatea Craiova găzduiește Steaua duminică, 29 octombrie, în ultima partidă a Științei de la Drobeta-Turnu Severin. Deși toate părțile implicate au muncit contracronometru pentru ca recepția stadionului să se facă în termenul celor 5 zile de dinaintea următorului prevăzut de ROAF pentru anunțarea schimbării stadionului considerat „acasă”, vă anunțăm cu regret, dar și cu un strop de bucurie că nu le vom face onoarea marii inaugurări unor rivali, că vom juca încă o dată în vestul Olteniei, la Severin. Suntem siguri că oltenii din Mehedinți, Dolj și din celelalte trei județe vor umple și stadionul de lângă Dunăre, duminică seara, așa cum l-ar fi umplut și pe cel de lângă Jiu”, se arată în comunicatul remis de Primăria Municipiului Craiova.

Inaugurarea noii arene din Craiova va avea loc la începutul lunii noiembrie cu ocazia unei partide amicale pe care formația condusă de Devis Mangia o va disputa cu Slavia Praga, deținătoarea titlului în Cehia.

De la revenirea fotbalului craiovean pe prima scenă din 2014, CS U Craiova şi FCSB s-au duelat de nouă ori în campionat, de șapte ori s-au impus bucureştenii, iar două jocuri s-au încheiat la egalitate. În tur, pe Arena Națională, cele două formații au remizat, 1-1.

 

%d blogeri au apreciat: