Connect with us

Fapt divers

Cum a slăbit Adele 45 de kilograme

Published

on

Celebra solistă britanică, Adele, a surprins întreaga lume, cu noua sa siluetă. Ea a postat, de ziua ei, o fotografie, în care apare mult mai slabă, tonică și foarte bine dispusă. Apariția vine după multe săptămâni, în care artista nu a ieșit în spațiul public și, deși nu a făcut niciun comentariu, nutriționiștii au povestit care este dieta cu care a slăbit, precum și planul de exerciții fizice.

Dieta se numește SirtFood și se bazează, în special, pe plante și pe o serie de proteine, care ard grăsimile: andive, ardei iuți, capere, căpșuni, ceapă roșie, pudră de cacao, curmale, kale, leuștean, linte, nuci, pătrunjel, țelină, turmeric. Ceaiul verde, în special matcha, este, și el, un puternic agent care arde grăsimile.

Publicată în multe cărți de specialitate, dieta implică, în prima etapă, trei zile cu mese care, însumate, să aibă 1000 de calorii pe zi – doar din sucuri din plante verzi, urmată de alte patru zile cu 1500 de calorii, cu mâncare solidă (salată, fructe) și sucuri din plante verzi. A treia etapă durează 14 zile și include trei mese pe zi și multe sucuri din plante verzi.

Un meniu zilnic, bazat pe dieta SirtFood, în faza de întreținere, poate include și pește,  pui, curry, însoțite de sucuri din plante verzi. Ingredientele care ajuta la micile gustări sunt: țelina, humusul, fructele proaspete – mai ales căpșuni, mere și portocale, nuci și ciocolată neagră.

Pentru că nu îi place să facă sport, Adele a apelat la pilates.