Connect with us

International

Cunoscutul jurnalist CNN Chris Cuomo a fost suspendat pe termen nedeterminat de companie pentru că a încercat să îl ajute pe fratele său, Andrew Cuomo

Published

on


Cunoscutul jurnalist CNN Chris Cuomo a fost suspendat pe termen nedeterminat de companie pentru că a încercat să îl ajute pe fratele său, Andrew Cuomo, care e vizat de acuzaţii de hărţuire sexuală.

Andrew Cuomo a fost guvernator al statului New York până în luna august, când a fost forţat să demisioneze. Chris Cuomo recunoscuse încă din luna mai că a încălcat reglementările interne ale CNN atunci când l-a sfătuit pe fratele său cum să răspundă public la acuzaţii şi a promis că nu va aborda subiectul în emisiunile sale.

Documente făcute publice de instanţă arată însă că jurnalistul CNN a încercat să se folosească şi de sursele profesionale pentru a afla informaţii despre caz şi femeile implicate. Într-un comunicat, CNN a precizat că, iniţial, a înţeles că angajatul său a trebuit să pună familia deasupra muncii, dar că noile date ridică întrebări serioase.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: