DE ACTUALITATE

„Cupa Cartierelor” la Târgu-Jiu

Iubitorii fotbalului care practică acest sport în spatele blocului sau în curtea şcolii au ocazia să concureze pentru „Cupa Cartierelor”, competiţie care se va desfăşura în perioada 10-25 septembrie, în Târgu-Jiu, la Fair Play Arena.

Potrivit organizatorilor, fiecare echipă poate înscrie în competiţie un lot de maxim 10 jucători (6 titulari şi 4 rezerve). O echipă poate înscrie maximum 2 jucători din afara municipiului Târgu-Jiu.

„Vârsta minimă de participare este 14 de ani, nu avem o limită pentru cea maximă. Fiecare echipă va reprezenta cartierul de unde are cei mai mulţi jucători. De exemplu, dacă dintr-o echipă de 10 jucători, 5 sunt din Cartierul 9 Mai, 3 din Debarcader, 1 din Traian şi unul din Păcii, echipa respectivă va reprezenta Cartierul 9 Mai”, a declarat Pavel Tutunaru, unul dintre organizatorii competiţiei. Taxa de înscriere este de 150 de lei/echipă, iar înscrierile se pot efectua până pe data de 8 septembrie.

Tragerea la sorţi a meciurilor va avea loc în data de 9 septembrie, la ora 18.00. „Ne dorim să fie o competiţie a prieteniei. Scopul organizării acestei competiţii este acela de a regăsi fotbalul pe care-l jucam în spatele blocului sau în curtea şcolii”, a precizat Pavel Tutunaru.

%d blogeri au apreciat: