Connect with us

Sport

Cupa României: FC Voluntari – Universitatea Craiova, în direct la Radio Oltenia

De la ora 21.

Published

on

Universitatea Craiova o întâlnește pe FC Voluntari, de la ora 21.00, în deplasare, pe stadionul „Anghel Iordănescu“. Meciul contează pentru optimile de finală ale Cupei României.

Înaintea derbiului cu Dinamo, de luni, de la Drobeta-Turnu Severin, partida de diseară reprezintă un bun prilej pentru echipa craioveană pentru a pune capăt unei serii de meciuri fără victorie. Antrenorul Universității, Victor Pițurcă, declară că, deși campionatul este prioritar pentru clubul oltean, și Cupa României rămâne o competiție importantă pentru formația pe care o conduce:

Victor Pițurcă

Partida FC Voluntari – Universitatea Craiova îl va avea la centru pe Iulian Călin (Ştefăneşti – Argeş). Acesta va fi ajutat la cele două linii de asitenții George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel – Argeş) şi Ionel Valentin Dumitru (Gherghiţa – Prahova), iar de la margine de rezerva Cătălin Popa (Piteşti – Argeş). Observator pentru arbitraj a fost numit Alexandru Deaconu (Bucureşti), în timp ce pentru joc a fost delegat Ciprian Paraschiv (Iaşi).

FC Voluntari – Universitatea Craiova, meci contând pentru optimile Cupei României la fotbal, va fi transmis integral de Radio Oltenia, de la ora 21.00. Comentator: Gabriel Liviu Balica.

Gabriel Liviu Balica
%d blogeri au apreciat: