Connect with us

Sport

Cupa României, sferturi de finală

Published

on

Radio Oltenia Craiova transmite, în direct, partida Csiksezereda Miercurea Ciuc – CS U Craiova. Joi, începând cu ora 20.00. Comentator: Gabriel Liviu Balica.

Programul complet:

-marţi, 26 februarie – ora 20.00: AFC Hermannstadt – FC Viitorul – 2 – 3;

-miercuri, 27 februarie – ora 17.00: Dunărea Călăraşi – Astra – 1 – 2;

-ora 20.00: Sepsi Sfântu Gheorghe – CFR Cluj – 0 – 1;

-joi, 28 februarie – ora 20.00: Csiksezereda Miercurea Ciuc – CS U Craiova.

Jocurile din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

În toate jocurile se pot efectua maximum 3 (trei) înlocuiri de jucători pe durata celor 90 de minute. În situația jocurilor în care se vor disputa reprize de prelungiri, conform art. 30 alin 9 din ROAF este permisă efectuarea a 4 (patru) înlocuiri de jucători, cu condiția ca cea de a 4-a înlocuire să se efectueze numai în reprizele de prelungiri.

Echipele programate în Cupa României nu pot renunţa la jocuri şi nici nu pot disputa jocuri amicale în zilele în care au fost programate, sub sancţiunea excluderii și retrogradării lor în eșalonul imediat inferior din campionatul în care participă.

%d blogeri au apreciat: