Connect with us

Regional

Cuplurile din Tg.Jiu care împlinesc 50 de ani de căsnicie sunt aşteptate să depună cereri pentru a fi sărbătorite de municipalitate în cadrul evenimentului ‘Nunta de Aur’

Published

on

Cuplurile din Tg.Jiu care împlinesc 50 de ani de căsnicie în cursul acestui an sunt aşteptate să depună cereri pentru a fi sărbătorite de municipalitate în cadrul evenimentului ‘Nunta de Aur’ se arată într-o informare a Primăriei.

Condiţia de participare este ca ambii soţi să deţină domiciliul în Târgu Jiu, cererile putând fi depuse de marți, 25 ianuarie.

Doritorii vor completa o cerere pusă la dispoziţie de primărie, prezentând, totodată, cărţile de identitate şi certificatul de căsătorie.

Anual, câteva zeci de cupluri din Tg.Jiu sărbătoresc împlinirea a 50 de ani de căsnicie, municipalitatea oferindu-le premii în bani, o slujbă în cadrul căreia îşi reînnoiesc jurămintele şi diplome simbolice.

‘Nunta de Aur’ este organizată la Târgu-Jiu începând cu anul 2004, banii pentru desfăşurarea evenimentului fiind asiguraţi din bugetul local. 

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: