Connect with us

Muzica si film

Cynthia Nixon, actrita din Sex and the City, ar putea deveni guvernatorul statului New York!

Candidatura fostei sale colege din distribuţia „Sex and the City” Cynthia Nixon la funcţia de guvernator al statului New York este sprijinită de actriţa Sarah Jessica Parker.

Published

on

Candidatura fostei sale colege din distribuţia „Sex and the City” Cynthia Nixon la funcţia de guvernator al statului New York este sprijinită de actriţa Sarah Jessica Parker, relatează Press Association.

Sarah Jessica Parker a vorbit pe scurt despre candidatura lui Nixon pe covorul roşu de la premiera mondială a noului ei film „Blue Night”, de la festivalul de film Tribeca.

„Sunt încântată de candidatura ei. Sunt mândră de ea. Ştiu că iubeşte acest oraş. S-a născut şi a crescut aici şi cred că mulţi oameni sunt încântaţi şi o susţin cu entuziasm”, a spus Parker. „Cred că este minunată pentru dezbaterea publică”, a adăugat ea.

Serialul „Sex and the City” a fost difuzat pe canalul HBO între 1998 şi 2004, iar ulterior au fost turnate şi două filme.

O altă vedetă din „Sex and the City” care a susţinut candidatura Cynthiei Nixon este Kristin Davis. Nixon va candida împotriva guvernatorului Andrew Cuomo în viitoarele alegeri primare democrate pentru funcţia de guvernator al statului New York.

Nixon și-a anunțat candidatura la începutul lunii mai. „Iubesc New York-ul, dar oficialii noştri ne-au dezamăgit, suntem, în prezent, statul cu cele mai mari inegalităţi”, spune actriţa într-un videoclip publicat pe contul său de pe platforma online Twitter.

În această înregistrare video, în care interpreta avocatei Miranda Hobbes din serialul „Sex and the City” apare alături de partenera sa de viaţă, activista americană Christine Marinoni, cu care s-a căsătorit în 2012, şi de cei trei copii ai ei, actriţa în vârstă de 51 de ani explică faptul că nu mai suportă „politicienii mai preocupaţi de titlurile din ziare şi de puterea lor decât de soarta” oamenilor.

 

sursa: agerpres.ro

 

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: