Connect with us

Evenimente

Da, mama!- sunt mai multe reclamatii

Melodii ale Deliei si Corinei, analizate in sedinta de astazi a CNA .

Published

on

CNA a analizat, astazi, 15 septembrie, două melodii interpretate de Delia, „Da, mamă” şi „Cum ne noi”, şi una cântată de Corina, Mira şi Skizzo Skillz, „Fete din Balcani”, hotărând că nu se impune nicio măsură în aceste cazuri, fapt pentru care cele trei piese pot fi difuzate în continuare la TV şi radio, informeaza Mediafax.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat aceste melodii după ce a primit mai multe reclamaţii privind cuvintele conţinute de aceste piese.

De exemplu, în cazul melodiei „Da, mamă”, o telespectatoare a transmis CNA o reclamaţie potrivit căreia piesa incită adolescenţii să consume alcool.

În timpul discuţiilor, membrul CNA Valentin Jucan i-a întrebat pe colegii săi ce pot face, de exemplu, în cazul melodiei „Bun e vinul ghiurghiuliu”, a Mariei Tănase, având în vedere că, la rândul său, poate fi considerată că incită la consumul de alcool.

Membrul CNA Dorina Rusu a spus că, din punctul său de vedere, cele trei melodii reclamate ar trebui interzise de la difuzarea la TV şi radio, precizând însă că membrii CNA nu le pot interzice şi pe internet, acolo unde le ascultă adolescenţii.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: