Connect with us

National

Dacian Ciolos, intalnire cu Mark Fields, CEO al Ford Motors

„Există încă potențial de a dezvolta prezența Ford în România”, a declarat premierul Dacian Cioloș, după întâlnirea cu Mark Fields, CEO al companiei Ford.

Published

on

„Există încă potențial de a dezvolta prezența Ford în România”, a declarat premierul Dacian Cioloș, după întâlnirea cu Mark Fields, CEO al companiei Ford.

Prim-ministrul a adăugat că preocuparea cea mai mare a celor de la Ford vizează infrastructura.

„Am ieșit de la întâlnirea cu președintele Ford, Mark Fields, cu care am discutat nu doar despre ceea ce Ford a făcut până acum în România, dar și despre intențiile Ford de a continua investițiile în România. Sigur, preocuparea cea mai mare este cea legată de infrastructură — nu e Ford singura companie străină care leagă cumva perspectiva dezvoltării investițiilor de infrastructură — însă, fără să pot să vă spun mai multe, pot să vă spun că plec de aici cu un sentiment foarte pozitiv pentru că, dincolo de ceea ce Ford a făcut deja în România, știți că Ford a anunțat noi investiții pentru perioada imediat următoare, și cred eu că există încă potențial de a dezvolta prezența Ford în România”, a susținut Cioloș.

Pe de altă parte, premierul a anunțat că, în urma unei întâlniri cu membri ai comunității de afaceri din statul Michigan, o misiune a acestora va sosi în toamnă în România „în ideea de a găsi noi oportunități de investiții”.

Luni după amiază, premierul Dacian Cioloș și delegația oficială s-au deplasat spre Washington unde, în cursul serii, este prevăzut un dineu cu foști ambasadori americani în România — Mark Gitenstein, James Rosapepe, Nicholas Taubman, dar și cu congresmanul Mike Turner, președintele Grupului de prietenie pentru România din Camera Reprezentanților, și ambasadorul SUA, Hans Klemm.

 

 

sursa: agerpres.ro