Connect with us

National

Data limita

Published

on

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură reaminteşte potenţialilor beneficiari că până la 31 octombrie 2014, inclusiv, se depun cererile pentru ajutorul de stat prin rambursare a diferenţei de acciză pentru motorina utilizată în agricultură,  trimestrul III / 2014.

Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenţei dintre acciza standard şi acciza redusă (stabilită la 21,00 euro/1000 litri) pentru motorina utilizată la efectuarea lucrarilor mecanizate în agricultură. Valoarea se calculează în lei, pe bază cursului de schimb valutar euro-leu utilizat anual la calculul accizelor, respectiv 1,7975/litrul de motorină.

Beneficiarii pentru care a fost emis acordul prealabil de finanţare depun cererile trimestriale de solicitare a ajutorului de stat însoţite de o situaţie centralizatoare privind cantităţile de motorină achiziţionate în trimestrul respectiv, precum şi de documentele prevăzute de Ordinul Ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale nr. 1229/2013, cu modificările şi completările ulterioare.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

%d blogeri au apreciat: