Connect with us

Evenimente

De ce te temi să lovești un câine?

Despre violența împotriva Femeii.

Published

on

Pare simplu. Fiindcă, spre deosebire de o Femeie, un câine s-ar putea să te muște chiar în clipa aia. Atunci când – Doamne-ferește! – o Femeie primește o palmă de la un… așa-zis bărbat, ea o primește ca pe o informație pe care trebuie să o proceseze într-un timp infinit mai scurt decât animalul care-a lovit-o. Și atunci, Femeia, trece această informație printr-o minte complexă, al cărei prim filtru este imaginea copilului de lângă ea, sau, mai rău, a copilului pe care încă îl poartă în pântec și care este rodul unei iubiri. Căci tot iubire este aceea, indiferent cât s-ar feri masculii(!) să și-o asume. Apoi caută pentru nemernicul de lângă ea o scuză. Inițial, nu găsește. Deci, scuza nu există. Atunci începe să inventeze motive care să-l pună într-o lumină mai puțin defavorabilă pe partener. Zic partener, dar caut ghilimele pentru orice nume i-aș găsi. Și, după câteva secunde, găsește scuza. Scuza aduce iertarea. Deci, greșeala. Pentru că, o dată iertat, va înțelege că nu e atât de grav, iar a doua oară îi va fi și mai ușor. S-o lovească pe Femeie. Să lovească o Femeie. Citiți cu voce tare propoziția anterioară, imaginați-vă sunetul și Femeia căzută pe podea. La picioarele… la picioarele cui? Și pentru ce???

De ce te temi să lovești un câine? Pare simplu. Un câine poate să-ți facă rău. Dar Femeia de lângă tine, niciodată. Pentru că te iubește și este structurată astfel încât nu poate gândi decât în binele unei familii. Atât de ciudat este Femeia concepută de Dumnezeu, încât nici nu mai realizează că familia aceea… nu există.

De ce te temi să lovești un câine? Pare simplu. Ar mai fi o variantă. Pentru că și animalele sunt lăsate, pe Pământ, tot de Dumnezeu. Iar de Dumnezeu ți-e frică. Ți-e frică, orice mi-ai spune, porc ordinar care ridici mâna asupra aceleia care plânge când ești obosit și râde când e obosită… Deci… ți-e frică de Dumnezeu? Atunci să închei.

O Femeie este egalul lui Dumnezeu. Pentru că și femeile fac Oameni, ca și El, nu-i așa?…

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: