Connect with us

National

”De luni vom avea grevă generală”, anunță sindicaliștii din învățământ

Published

on

Autoritățile și sindicatele din învățământ au purtat astăzi discuții pentru dezamorsarea conflictului de muncă produs prin decizia membrilor acestor sindicate de a declanșa începând de luni greva generală.

Despre discuțiile de astăzi, Ministrul Învățământului, Ligia Deca:

Astăzi au continuat dezbaterile în Parlament pentru întocmirea raportului asupra noilor legi ale educaţiei, care ar urma să primească vot decizional luni în Senat.

Despre forma rezultată până acum și ceea ce urmăreşte ministerul să schimbe în educaţie, Ministrul Învățământului, Ligia Deca:

Reprezentanții federaților sindicale FSLI și Spiru Haret au declarat că întâlnirea de astăzi nu se poate încheia cu soluții privind solicitările personalului din educație, astfel că, de luni dimineață, va începe greva generală.Înaintea discuțiilor de astăzi, sindicaliștii au lansat un nou apel către părinți să nu își trimită copiii la școală pe durata grevei generale pentru că un număr foarte mare de cadre didactice vor fi prezente în școli dar nu se vor ocupa de elevi. Vicepreședintele FSLI, George Purcaru:

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

%d blogeri au apreciat: