Connect with us

National

De luni, încep înscrierile la creşă sau la grădiniţă. Actele necesare la dosar

Published

on

Înscrierile la creşă sau la grădiniţă încep luni, 27 mai, şi se vor încheia pe 14 iunie – prima etapă, potrivit metodologiei şi calendarului, elaborate de Ministerul Educației. Pe 14 iunie, se vor afişa listele copiilor înscrişi şi locurile libere, după prima etapă de înscriere.

Cea de-a doua etapă de înscriere este cuprinsă între 17 iunie şi 5 iulie, când vor fi anunţate listele copiilor înscrişi şi locurile rămase libere.

Între 19 şi 29 august are loc etapa de ajustări – înscrierea copiilor, care nu au fost înscrişi, în primele două etape şi care nu au participat la înscriere. În fine, pe 30 august, se vor afişa listele copiilor înscrişi şi numărul de locuri libere, după etapa de ajustări.

Acte necesare la dosarul de înscriere la gradiniță:

a) copia certificatului de naștere al copilului;

b) copiile actelor de identitate ale parinților/ reprezentantului legal;

c) adeverința de angajat pentru fiecare dintre parinți/reprezentant legal sau adeverința privind perioada concediului de creștere și îngrijire copil, pentru tipul de program prelungit, respectiv pentru înscrierea în învățământul ante-preșcolar;

d) alte documente doveditoare, care fac obiectul criteriilor generale sau specifice de înscriere si care sunt analizate în timpul procesului de înscriere.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON