Connect with us

PODCAST

De vorba fara catalog – Editia din 4 martie 2021

Published

on

5 dintre cele 7 concursuri „Cangurul” planificate pentru semestrul 2 al anului școlar 2020-2021 vor avea loc până la finalul lunii martie.


Elevii si profesorii Scolii de arta si meserii Cornetti au organizat azi in sala de festivitati a Liceului de Arta – Marin Sorescu din Craiova un spectacol intitulat Femeia Eterna poveste.  

Cele 4 federatii sindicale , FSLI, Spiru Haret, Alma Matter, Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti din invatamantul preuniversitar au trimis o adresa Ministerului Edicatiei si Ministerului Sanatatii prin care solicita ca ore de educatie fizica si sport sa fie realizate de catre elevi fara masca de protectie.

De la jumătatea lunii ianuarie a acestui an, Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE) Dolj are un nou director.

Este vorba despre prof. Elena Cocoş, care a vorbit, la început de mandat, despre ceea ce se întâmplă în instituţia pe care o conduce, iar optimismul nu a lipsit din declaraţiile sale. CJRAE a fost, timp de câteva zile, şi centru de vaccinare pentru cadrele didactice şi personalul din învăţământul preuniversitar.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: