Connect with us

National

De Ziua Națională a României, doi pompieri au arborat drapelul pe Vârful Toaca, din Masivul Ceahlău

Published

on

Pentru a marca Ziua Naţională a României, doi pompieri din cadrul ISU „Petrodava” Neamţ au arborat drapelul, pe Vârful Toaca, din Masivul Ceahlău, la peste 1.900 metri altitudine.

Plutonierul adjunct Ciprian-Mario Grecu şi plutonierul Samuel Găvriluţ au început ascensiunea, de la primele ore ale dimineţii, astfel încât să poată da onorul la drapel, înaintea colegilor de tură, care fac acest lucru, zilnic, la ora 08.00. Astfel, cei doi pompieri au reuşit să urce pe Vârful Toaca, la 1.904 metri altitudine, şi să ridice deasupra capului drapelul, ca un semn de cinstire a Zilei Naţionale a României, scrie Agerpres.

„Dragostea faţă de ţară şi locurile natale sunt calităţile pompierilor nemţeni, care sunt la datorie, acolo unde este nevoie. Felicitări pentru dăruire”, a transmis conducerea ISU „Petrodava” Neamţ.

Cei doi pompieri fac parte din echipa reprezentativă a instituţiei, care a ocupat, anul acesta, locul al treilea la concursul „Cel mai puternic pompier”. Gestul lor de a urca drapelul pe cel mai înalt punct din judeţ a fost făcut în numele tuturor colegilor din cadrul ISU „Petrodava” Neamţ.

%d blogeri au apreciat: