Connect with us

Fapt divers

Decizie șocantă a Samsung. Ce se întâmplă cu unul dintre cele mai iubite produse ale sale

Published

on

Samsung a devenit o companie de produse electronice și electrocasnice iubită, ce a lansat multe gadgeturi pe care fanii au ajuns să le îndrăgească. De aceea este șocant să vezi Samsung renunțând la un asemenea produs.

Surse din interiorul companiei susțin că gigantul sud-coreean este gata să renunțe la telefoanele din celebria serie Note. Așadar, Note 20 Ultra ar putea fi ultimul model de top din această gamă.

Recent, Samsung a decis ca S21 Ultra să primească suport pentru stylus, iar pe viitor se vede o îmbinare a celor două game de telefoane într-una singură. Utilizatorul de Twitter, cu informații din interior, IceUniverse susține că nu va exista anul acesta un Galaxy Note 21. Ross Young, un alt insider, a confirmat și el acest lucru, menționând faptul că Samsung ar putea lansa anul acesta o ediție specială pentru fani Note 20 FE, la fel ca S20 FE de anul trecut.

Vânzările pentru seria Note și S pentru 2020 au scăzut, astfel încât decizia de a întrerupe producția din seria Note poate fi o măsură de economisire a costurilor și ar putea duce la creșterea vânzărilor modelelor din seria Galaxy S21.

sursa: yoda.ro

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: