Connect with us

Sport

Derby în Bănie!

Echipele momentului în Liga 1 se întâlnesc în week-end.

Published

on

Pandurii Târgu Jiu vrea să demonstreze că e cea mai bună echipă a Olteniei. Elevii lui Iordănescu jr. întâlnesc, sâmbătă, în deplasare, de la ora 17.00, pe CS U Craiova, o contracandidată directă la play-off.

Echipele momentului în Liga 1 se întâlnesc în weekend în derbyul Olteniei.

CS U Craiova e în revenire de formă și are 3 victorii la rând, cu FC Voluntari, CSMS Iași și Petrolul, după un start de sezon mediocru.
Pandurii traversează și ea o perioadă de grație. Nu a mai pierdut în
Liga 1 de cinci etape, timp în care a bifat 3 victorii și 2 egaluri.
Edi IordanescuÎn mandatul lui Iordănescu jr. Pandurii pare o specialistă a meciurilor de „afară”. Trupa gorjeană e pe locul 2 în clasamentul jocurilor din deplasare, cu 11 puncte. CS U Craiova, în schimb nu a excelat acasă. E doar pe 11, cu 7 puncte acumulate.
Rămas singur pe banca tehnică a Craiovei, după ce Sorin Cîrțu s-a retras, Emil Săndoi i-a spionat pe gorjeni la meciul cu ASA Târgu Mureș din runda trecută și se așteaptă la un meci dificil.

„Am văzut o echipă a pandurilor pragmatică, speculativă. Pandurii chiar este o formație echilibrată, care stă bine din punct de vedere tactic, acoperă bine zonele terenului. Este una dintre echipele bune Emil Sandoiale campionatului și asta de multe sezoane încoace, deci nu de ieri, de azi. Îi felicit pentru rezultatele din acest sezon, dar acum vom fi adversari și vreau să ne felicite ei după jocul de sâmbătă. Bine, niciodată nu poți ști ce se întâmplă într-un joc de fotbal, dar sperăm și noi să nu mai avem ghinionul din primele etape, să fructificăm ocaziile pe care le avem. În altă ordine de idei, cred că va fi un joc spectaculos, sâmbătă.” a declarat Emil Săndoi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: gorjeanul.ro