Connect with us

Muzica si film

Dermot Kennedy a lansat single-ul “Dreamer” și a anunțat apariția noului album

Published

on

Noul material discografic, intitulat „SONDER”, va fi lansat pe 23 septembrie.
Anunțul „Sonder” a fost foarte așteptat de fani și critici, deopotrivă, de la succesul global al albumului său de debut, numărul 1, vândut în milioane de copii, „Without Fear”.

Titlul „Sonder”, expresia încapsulată pentru „conștientizarea că fiecare om trăiește o viață la fel de vie și complexă ca a ta”, a rezonat instantaneu cu Dermot și s-a transformat în modul perfect de a lega un sentiment într-un proiect.


Vorbind despre gândirea din spatele titlului, Dermot a explicat: „Semnificația din spatele „Sonder” a rezonat cu mine atât de mult de ani de zile. Exist într-o industrie în care suntem încurajați să ne gândim în mod constant doar la noi înșine și mi se pare epuizant și lipsit de inspirație. Vreau să învăț despre tine. Să împărtășim toate triumfurile noastre, toate necazurile noastre. Lasă această muzică să ne aparțină tuturor, pentru a găsi propriile noastre povești și propria noastră mângâiere în ea.”

Însoțind anunțul este piesa și videoclipul pentru „Dreamer”, de pe următorul album, care se pregătește să fie un favorit live, tandrețea și potențialul său de cântare garantate pentru a-i încânta pe fani de la început până la sfârșit.

Piesa vine după ce single-ul principal, „Something to Someone”, a fost lansat luna trecută și a fost apreciat de critici și a depășit deja peste 20 de milioane de stream-uri pe platforme. În lunile mai și iunie, Dermot a susținut nouă spectacole mari sold out în locații în aer liber din Irlanda, vânzând în total peste 110.000 de bilete. Cursa s-a încheiat săptămâna trecută cu trei spectacole uriașe la Belfast, Dublin și Cork, iar de acum până la sfârșitul lunii august Dermot îl susține pe Shawn Mendes în prima etapă a „Wonder The World Tour” din America de Nord.

Pe 2 septembrie, Dermot va fi prezent la festivalul Electric Picnic din Irlanda pentru cea mai mare reprezentație a sa de până acum, în fața a peste 70.000 de oameni. Setul va încheia o vară fantastică de spectacole uriașe în toată Irlanda, Dermot fiind unul dintre cei mai de succes artiști irlandezi din ultimii ani și un adevărat superstar atât acasă, cât și în străinătate.

Dermot, care a fost nominalizat la categoria „Cel mai bun artist internațional” la BRIT Award în 2020, a strâns acum aproape 4 miliarde de stream-uri pe platforme și are cel mai bine vândut album de debut din Irlanda din acest mileniu. “Without Fear”, albumul de debut al lui Dermot s-a vândut până în prezent în peste 1,5 milioane de exemplare în întreaga lume, făcându-l un artist cu vânzări de platină în peste 12 țări. În mod remarcabil, single-urile sale, „Outnumbered”, „Power Over Me” și „Giants” și colaborarea sa cu Meduza la single-ul „Paradise” au fost acum certificate cu discul platină, „Paradise” fiind difuzat de peste 500 de milioane de ori.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: