Connect with us

Evenimente

Deschiderea anului şcolar în instituţiile militare de învăţământ preuniversitar şi postliceal

Colegiul Naţional Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova, ora 09.00

Published

on

În colegiile naţionale militare şi şcolile de maiştri militari şi subofiţeri aparţinând Ministerului Apărării Naţionale vor avea loc luni, 10 septembrie, în prezenţa reprezentanţilor conducerii Ministerului Apărării Naţionale, a personalului instituţiilor militare de învăţământ, a părinţilor, a oficialităţilor administraţiilor publice locale şi a cadrelor militare în activitate, în rezervă şi în retragere, ceremonii de deschidere a anului de învăţământ 2018-2019, astfel:

– Colegiul Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza” din Constanţa, ora 10.00, în prezenţa ministrului apărării naţionale, Mihai Fifor, şi a şefului Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă. 120 de elevi sunt în clasele a IX-a, 36 de elevi în clasele a X-a şi 47 de elevi în clasele a XI-a. Ceremonia va avea loc la sediul Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”. 

– Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, ora 09.00, în prezenţa secretarului de stat Mircea Duşa, şeful Departamentului pentru politica de apărare, planificare şi relaţii internaţionale. Colegiul numără 440 de elevi, dintre care 120 în clasele a IX-a. 

– Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza, ora 09.00, în prezenţa secretarului de stat Nicolae Nasta, şeful Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului. Colegiul are 470 de elevi, dintre care 120 în clasele a IX-a. 

– Colegiul Naţional Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova, ora 09.00, în prezenţa generalului-locotenent Adrian Tonea, locţiitorul şefului Statului Major al Apărării. Colegiul numără 389 de elevi, dintre care 120 în clasele a IX-a.

– Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, ora 09.00. Colegiul are 474 de elevi, dintre care 120 în clasele a IX-a. 

– Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” din Piteşti, ora 09.00. 

– Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” de la Boboc, ora 09.30. 

– Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” din Constanţa, ora 08.00. 

 

 

%d