Connect with us

Evenimente

Descinderi la persoane banuite de furt din autoturisme

La locuinta unuia dintre suspecti, politistii au descoperit si un pistol detinut ilegal.

Published

on

Ieri dimineata, politistii Sectiei 4 Craiova impreuna cu politisti din cadrul Directiei de Investigatii Criminale din I.G.P.R. si Postului de Politíe Jilava – Ilfov, insotiti de specialisti ciminalisti si luptatori S.I.A.S. si S.A.S. Dolj au descins in 5 locatii din Bucuresti si Ilfov, la locuintele unor persoane banuite de comiterea unor furturi din autoturisme.

In urma perchezitiilor, D. CRSTIAN, 45 de ani, S. NICOLAE, 43 de ani si P. CRISTIAN, 47 de ani, toti din Bucuresti, au fost adusi la sediul Sectiei 4 Craiova pentru audieri si continuarea cercetarilor.

La locuintele celor trei suspecti, oamenii legii au descoperit si ridicat, in vederea cercetarilor, peste 22 000 lei si peste 7000 euro si dolari, telefoane mobile dar si dispozitive artizanale folosite pentru fortarea sistemelor de inchidere ale usilor si geamurilor autovehiculelor, dispozitive pentru spargerea geamurilor si dispozitive de bruiaj pentru sisitemele de inchidere ale autoturismelor.

De aemenea, la locuinta unuia dintre suspecti, politistii au descoperit si un pistol neletal, cal. 9 mm, fara munitie, detinut ilegal.

In urma cerectarilor efectuate, oamenii legii au stabilit faptul ca, barbatii au comis in perioada noiembrie – decembrie 2015, trei furturi din autoturisme parcate in municipiul Craiova. Astfel, in data de 19.11.2015, au sustras dintr-un autoturism parcat pe strada Fratii |Golesti din Craiova, suma de 1200 lei, ulterior, in data de 04.12.2015 au sustras dintr-un alt autorism 250 de pachete de tigari diferite marci, iar in data de 14.12.2015, dintr-un autoturism parcat pe bulevardul Carol I, din Craiova, au furat aproximativ 27 000 euro.

Cei trei suspecti au fost retinuti pentru 24 de ore pentru savarsirea infractiunii de furt calificat si au fot introdusi in arestul I.P.J. Dolj, urmand ca astazi, sa fie prezentati magistratilor Judecatoriei Craiova cu propunere de arestare preventiva.