Connect with us

Sport

Dijana Djokovic ripostează: ”Novak deranjează şi lumea are ceva cu el”

Published

on

Lumea tenisului a fost lovită de pandemia de coronavirus, după ce mai mulţi sportivi, care au participat la Adria Tour, turneu organizat de Novak Djokovic, au fost depistaţi pozitiv. Liderul mondial a fost criticat extrem de dur.

Mama lui Novak Djokovic, Dijana, a confirmat că liderul mondial şi soţia sa, Jelena, se simt bine, după ce au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus. Dijana şi Srdjan Djokovic, părinţii lui Nole, au fost testaţi şi ei, iar rezultatele sunt negative. „Este înfricoşător ceea ce se scrie despre Novak, dar ne-am obişnuit cu asta. E ca şi cum sperau ca aşa ceva să se întâmple. E evident că Novak deranjează şi că lumea are ceva cu el.”, a spus Dijana Djokovic.

În Serbia şi Croaţia, pentru că măsurile de distanţare nu sunt obligatorii, participanţii la turneul organizat de Nole au fost văzuţi jucând baschet, fotbal, tenis, îmbrăţişându-se în faţa publicului, atât la Belgrad, unde a avut loc prima etapă a Adria Cup, cât şi la Zadar.

Finala turneului de tenis de la Zadar, din cadrul circuitul „Adria Tour”, a fost anulată, duminica trecută, după ce bulgarul Grigor Dimitrov a anunţat că a fost testat pozitiv la noul coronavirus. După Grigor Dimitrov, Borna Coric, Marko Paniki (preparatorul fizic al lui Djokovic), Kristijan Groh (antrenorul lui Dimitrov), Viktor Troicki şi soţia sa însărcinată, şi Novak Djokovic şi soţia sa, Jelena, au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19.

Circuitul „Adria Tour”, organizat de Djokovic în Balcani, pentru a strânge bani, în scopuri caritabile şi pentru a oferi unor jucători șansa de a juca, a început cu etapa de la Belgrad, câştigată de austriacul Dominic Thiem, şi ar urma să continue cu o a treia etapă, în Bosnia (Banja Luka, 3/4 iulie), după ce turneul din Muntenegru (27/28 iunie) a fost anulat.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: